flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол № 5 від 18 березня 2016 року

 Протокол № 5

навчання працівників  Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області

 

18.03.2016           року                                     

На нараді присутні 25 працівників суду

 

Запрошений: старший інспектор відділу з організації запобігання надзвичайних  ситуацій та заходів цивільного захисту ДПРЧ-8 м. Жмеринка  та  Жмеринського району ДПРЗ-2  ГУ  ДСНС України у Вінницькій області  Маковей Андрій Анатолійович

                             План навчання:

1.     Про заходи пожежної безпеки на об’єкті та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

 

Слухали: Про заходи пожежної безпеки на об’єкті та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння. 

З доповіддю по даному питанню виступив старший інспектор відділу з організації запобігання надзвичайних  ситуацій та заходів цивільного захисту ДПРЧ-8 м. Жмеринка  та  Жмеринського району ДПРЗ-2  ГУ  ДСНС України у Вінницькій області  Маковей А.А., який довів основні  вимоги до Інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки, цивільного захисту та порядку дій у разі виникнення аварійних ситуацій (аварій).

Інструкція поширюється на установу та встановлює основні вимоги до дій керівного складу та працівників установи при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також організації дій посадових осіб цивільного захисту (далі ЦЗ) установи.

Інструкція є обов’язковою для вивчення та виконання відповідальною особою з цивільного захисту (ЦЗ) та техногенної безпеки, усіма працівниками, відвідувачами, орендарями.

Ознайомив, як  правильно  діяти під  час пожежі,землетрусу, повені,  а також  про ЦЗ підприємства в режимі  повсякденної діяльності.

По закінченню обговорення теоретичних питань, провів практичні  заняття з працівниками апарату суду, зокрема з членами добровільної дружини, щодо використання наявних засобів пожежогасіння.                    

                      Постановили: 

1.      Подану інформацію взяти до уваги.

2.      Працівникам  апарату  суду дотримуватись вимог Інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки, цивільного захисту та порядку дій у разі виникнення аварійних ситуацій (аварій).

3.      Працівникам  апарату  суду  вживати усіх заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.

4.      Добровільній пожежній дружині, з числа  працівників апарату, в своїй роботі керуватися вимогами Закону України «Про пожежну безпеку» та Правилами пожежної безпеки в Україні.

 

                Керівник  апарату                                              Т.А. Насоненко

 

                Секретар                                                               К.А.Ковалишина