flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи Чепіс Є.О.

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області повідомляє Чепіса Євгена Олексійовича, 17.08.1992 року народження (адреса реєстрації вул. Медова, 9, м. Жмеринка Вінницької області, 23100) про розгляд цивільної справи за позовом Чепіс О.В. до Чепіса Є.О. про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін за наявними у справі матеріалами, яке відкрито 27.09.2018 року.
Відповідно до ст. 275 ЦПК України суд розглядає справи у порядку спрощеного позовного провадження протягом розумного строку, але не більше шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі.
Відповідно до ч.5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.


Встановити відповідачу строк п'ять днів з дня розміщення оголошення для подання заперечень проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та п'ятнадцятиденний строк для подачі відзиву на позовну заяву.


Одночасно повідомляю, що з опублікуванням цього оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.