flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове засідання Шевченко Т.В.

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області повідомляє Шевченко Тетяну Вікторівну, 23.07.1978 року народження (адреса реєстрації вул. Б.Олійника, 12/4, м. Жмеринка Вінницької області, 23100) про розгляд цивільної справи за позовом Шевченка С.П. до Шевченко Т.В. про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін за наявними у справі матеріалами, яке відкрито 03.10.2018 року.
Відповідно до ст. 275 ЦПК України суд розглядає справи у порядку спрощеного позовного провадження протягом розумного строку, але не більше шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі.
Відповідно до ч.5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.
Встановити відповідачу строк п'ять днів з дня розміщення оголошення для подання заперечень проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та п'ятнадцятиденний строк для подачі відзиву на позовну заяву.
Одночасно повідомляю, що з опублікуванням цього оголошення відповідач вважається повідомленим про розгляд справи.