flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась спільна робоча нарада щодо забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в суді

10 травня 2023, 14:35

10 травня 2023 року відбулася спільна робоча нарада голови суду Костянтина Шепеля, керівника апарату суду Тетяни Насоненко та заступника керівника апарату суду Олександра Копитка з заступником начальника Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області Сергієм П’ятаком, начальником відділу організації охорони та підтримання громадського порядку Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області Валентином Мазуром, командиром 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області Олегом Баюком та заступником начальника Жмеринського РВП з привентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Василем Нагорним.

У ході зустрічі були обговорені питання щодо підтримання громадського порядку в суді, охорони приміщення суду, забезпечення безпеки суддів, працівників апарату суду та учасників судового процесу.

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю, комунікацію та взаємодію при виконанні співробітниками Служби судової охорони передбачених законом завдань.

 

Пресслужба