flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо тимчасового припинення відправлення поштової кореспонденції

18 липня 2022, 10:24

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області повідомляє про те, що у зв’язку з відсутністю у суді знаків поштової оплати (поштових марок) та видатків на оплату поштових послуг, відправка поштової кореспонденції суду тимчасово припинена.

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку з усіма учасниками справи – зазначати офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів, а також використовувати альтернативні способи для отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень, тощо), а саме:

✅при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи номер свого мобільного телефону;

✅отримувати процесуальні документи електронною поштою або особисто в канцелярії суду;

✅для отримання інформації телефонувати безпосередньо до суду за номером (04332)5-11-21.

Для безперешкодної комунікації із Жмеринським міськрайонним судом Вінницької області та безперебійного здійснення судочинства рекомендуємо користуватися підсистемою “Електронний суд” та миттєво подавати й отримувати кореспонденцію по судових справах.

Звергаємо увагу, що копію рішення суду на даний час можна отримати безпосередньо в суді. Поштою надсилатися копії судових рішень не будуть до вирішення питання про фінансування поштових послуг. 

 

 

Пресслужба