flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення заінтересованої особи Гавришенко Любові Анатоліївни про виготовлення судового рішення у справі №130/2388/24

25 вересня 2024, 08:17

19 вересня 2024 року Жмеринським міськрайонним судом Вінницької області винесено рішення у справі за заявою Фіщука Миколи Петровича, за участі заінтересованих осіб Гавришенко Любові Анатоліївни, Служби у справах дітей Жмеринської міської ради, Комунального закладу «Жмеринський ліцей №3», Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про встановлення факту самостійного виховання дитини. Повний текст рішення виготовлено 20 вересня 2024 року.


Відповідно до частини першої статті 12-1 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовоий режим на тимчасово окупованій території України" якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають електронного кабінету, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання. Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії. З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи чи про винесення судового рішення.


На підставі викладеного Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області (вул. Леся Курбаса,6, м. Жмеринка Вінницької області) повідомляє заінтересовану особу Гавришенко Любов Анатоліївну, мешканку вул. Клубна,7, кв.55, м. Єнакієво Донецької області, що рішення у справі розміщене на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням - https://reyestr.court.gov.ua/Review/121753963.



Суддя                                                                          Костянтин ШЕПЕЛЬ