flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В АНОНІМНОМУ ОПИТУВАННІ

19 вересня 2016, 15:16

           Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області в період з 19 вересня по 30 вересня 2016 року запрошує громадян – відвідувачів суду взяти участь в опитуванні щодо їх задоволеності якістю функціонування суду (на виконання пункту 2  рішення Ради суддів України №28 від 02 квітня 2015 року та пункту 3 рішення Ради суддів України №35 від 12 травня 2016 року «Про реалізацію «Системи оцінювання роботи суду»).

Всіх бажаючих осіб просимо взяти участь в опитуванні, заповнивши анкету в електронному вигляді на нашому офіційному веб-сайті(Анкета) та надіслати на електронну адресу суду inbox@gmm.vn.court.gov.ua, а також заповнивши паперові бланки анкет безпосередньо в будівлі суду: 1- поверх – відповідальна особа Коцюдим Ольга Миколаївна.

Звертаємо Вашу увагу, що опитування передбачає анонімність та конфіденційність інформації! Отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді!

 Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.

Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

Результати цих опитувань будуть опубліковані на офіційній веб-сторінці суду офіційного веб-порталу «Судова влада України» в розділі «Новини».

 Вдячні за співпрацю! Ваша думка є дуже важливою для нас!