flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 березня 2017 року в Жмеринському міськрайоннму суді відбулися урочисті збори присвячені 13 річниці утворення Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області

16 березня 2017, 14:53

        15 березня 2017 року в Жмеринському  міськрайоннму  суді відбулися урочисті збори присвячені 13 річниці утворення Жмеринського міськрайонного суду  Вінницької  області.

Захід відкрила  голова суду  Сенько  Любов  Юзефівна та привітала колектив суду, запрошених  суддів  у  відставці, з 13 річницею утворення Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області.

В своїй промові зазначила, що Указом Президента України «Про внесення змін до  Мережі та кількісного складу суддів місцевих суддів» від 15 березня 2004 року № 328/2004, ліквідовано серед інших суддів України, Жмеринський міський та  Жмеринський районний суди та утворено Жмеринський міськрайонний суд Вінницької  області.

Презентувала статистичні показники  роботи  суду за  2016 рік та  фінансові  показники забезпечення суду з моменту його функціонування.

У вітальному слові побажала  колегам аби кожне рішення, що прийматиметься в стінах суду, було законним, справедливим, об'єктивним і неупередженим.

Суддя  у  відставці, екс-голова суду Ковальський Віктор Іванович розповів історію створення Жмеринського районного, міського та міськрайонного судів.

Пригадав, як після об’єднання постало питання про спільний дах над головою і про приведення площ до нормативних вимог і  його вирішити   за рахунок колишньої адміністративної споруди відділу робітничого постачання по вулиці Образцова, 6, що  стояла порожньою з 2002 року. З 2004  року суд буквально тулився в двох приміщеннях, ще й на різних вулицях – як було раніше, коли існували два суди, міський та районний. І лише в 2007 році суд змінив свою адресу. Сьогодні працівники   суду мають ліпші умови для роботи, ніж більшість колег у інших районах. Побажав  всім добра, здоров’я, незгасної енергії та  невтомності в повсякденній  відповідальній  праці.

Суддя у відставці Шахінський Петро Іванович теж пригадав час роботи у  районному  та  міськрайонному судах та зазначив, що були  найкращі роки його життя в колективах.

До слова запрошувались судді Саландяк О.Я., Вернік В.М., Порощук П.П., керівник  апарату  суду Насоненко Т.А та  інші  працівники апарату  суду, які  пригадали   роки  роботи в  різні  періоди свого життя.

Після виступу, працівники суду передивились відеоролик фото життя колективу  суду за  роки роботи  з 2004 року по 2016 рік.

Наприкінці  заходу, на добру  згадку, голова  суду  від  імені  колективу  подарувала  суддям  у  відставці фотоколаж з їх фотографіями.