flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл на тему: «Реалії та проблеми застосування Кримінально-процесуального кодексу України»

03 березня 2018, 14:52

У  Жмеринському міськрайонному суді 03 березня 2018 року відбувся круглий стіл на тему: «Реалії та проблеми застосування Кримінально-процесуального кодексу України»

Участь у ньому прийняли судді Жмеринського міськрайонного суду Порощук П.П.. Заярний А.М., Шепель К.А., керівник Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області  Кислов Ю.А., прокурори місцевої прокуратури,  начальник Жмеринського відділу поліції - ГУ НП у Вінницькій області Домбровський В.В., та заступники начальника Жмеринського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Нагорний В.Г., Олексюк В.В.

Мета заходу полягала в напрацюванні єдиної практики застосування норм Кримінально-процесуального кодексу України, та вирішення ряду питань, які виникають у роботі.

Учасників зібрання привітала та висловила свої думки щодо запропонованої для обговорення теми голова суду Сенько Любов Юзефівна.

Голова суду підкреслила важливість таких заходів для напрацювання єдиних підходів до застосування положень КПК України.

Суддя суду Порощук П.П. доповів про якість та строки розгляду кримінальних проваджень, стосовно осіб які знаходять ся під вартою, та вжиття заходів щодо неявки потерпілих, свідків по справах та невиконання приводів суду.

 

З доповіддю щодо виконання вироків Жмеринського міськрайонного суду в частині речових доказів, та актів звірок з місцевою прокуратурою та відділом поліції, стягнення штрафів, виступили секретарі суду Мельник О.С та Колеснік О.В.

 

 

Прес-служба суду