flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

09 жовтня 2018 року Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області прийняв гостей у межах заходу «День відкритих дверей»

10 жовтня 2018, 13:06

Сьогодні до суду завітали студенти 1-3 курсів  Жмеринської філії  Вінницького  коледжу менеджменту відділу «Правознавство».

З  вітальним  словом   виступила  голова  суду    Сенько Любов  Юзефівна розповіла про роботу Жмеринського міськрайонного суду  Вінницької  області та судової системи загалом. Ознайомила про особливості професії судді, довела статистику   щодо   розглянутих  справ,  застерегла  від необдуманих  кроків в  молодому  віці.

Керівник  апарату  Тетяна  Насоненко  розповіла  легенду про   Феміду, як загальновизнаний символ правосуддя, та детально зупинилась на історії її походження. Також  ознайомила  присутніх  з організацією роботи апарату Жмеринського міськрайонного  суду Вінницької  області, які вимоги до працівників апарату  суду та яка відповідальність покладена на них, також розповіла про особливості проходження конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, ознайомила учасників заходу  з роботою канцелярії  суду,  де присутні  дізналися  про  реєстрацію,  рух документів, що надходять до суду  та  порядок  роботи  з  ними  в  комп’ютерній  програмі  «Д-3»,  про порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково –статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень.  Провела  екскурсію до музейної кімнати.

Крім цього, студенти були присутніми в судовому засіданні у розгляді кримінальної справи.

На завершення зустрічі учасники та організатори заходу обмінялись спільними сподіваннями на подальші зустрічі.

 

Прес-служба суду.